Raw 4 Dogs

Raw4Dogs is een complete vers vlees voeding gebaseerd op het natuurlijke dieet van de wolf, de voorouder van onze honden. Transparantie en kwaliteit zijn belangrijke speerpunten. Raw4dogs bevat alleen vlees, organen en botten van gezonde dieren die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie.

De voeding is daarnaast verpakt in een transparante verpakking waardoor je daadwerkelijk kan zien wat je koopt. Bovendien staat op elke verpakking duidelijk welke ingrediƫnten er in welke hoeveelheden zijn gebruikt!

Raw4Dogs is er in 6 smaken, in worsten van 450g en 1,5kg.

www.raw4dogs.nl

 

Benieuwd of dit merk bij uw assortiment past?

  Neem contact op


Contactgegevens

  • Peys Doggyfood B.V.
  • Centaurusweg 53
  • 5015 TC  Tilburg
  • T: 013 455 57 71
  • E: info@doggyfood.nl