Ropa Dog

De “complete voedingslijn” is van hoge kwaliteit, geheel natuurlijk en geschikt voor volwassen, drachtige, zogende, jonge honden en pups. Met deze voedingen blijft de gezondheid van uw hond op peil. Door toevoeging van vitaminen en mineralen krijgt uw hond een complete voeding binnen. Als extraatje hebben we een lage docering glucosamine, chrondoitine en MSM toegevoegd. In deze voeding zit dus alles wat een hond nodig heeft.

De complete voedingen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 500g in 7 varianten.

 • Pup
 • Rund/kip/zalm
 • Kip/rund
 • Zalm/eend/lam
 • Eend
 • Lam
 • Booster

www.ropa-productions.com

Benieuwd of dit merk bij uw assortiment past?

  Neem contact op


Contactgegevens

 • Peys Doggyfood B.V.
 • Centaurusweg 53
 • 5015 TC  Tilburg
 • T: 013 455 57 71
 • F: 013 455 68 54
 • E: info@doggyfood.nl